Hej! Vad kul att just du hittat hit till min webbshop. Jag heter Hanna Karlsson och är återförsäljare för Forever. 

Här kan du beställa Aloe Vera produkter, kosttillskott, hudvård, anti-aging produkter, viktminskningsprogram med mera! Gå gärna med i min facebookgrupp där det finns massvis av tips/inspiration/recept mm! Klicka här för att komma ditt.

Om du skapar ett kundkonto får du även tillgång till olika kundförmåner och särskilda bonusprogram. Detta gör du enkelt genom att klicka på "Logga in" och sedan på "Skapa konto”. Personliga favoriter

Forever har ett väldigt stort sortiment av produkter, så här nämner jag bara några få av mina favoriter.

Om jag bara fick rekommendera 2 stycken så är det våra bästsäljare - Aloe vera Gel drycken och Forever Marine Collagen

Dessa 2 bygger upp kroppen inifrån och ut och man märker stor skillnad snabbt. Det är 2 bästsäljare som jobbar inifrån på djupet. 

Aloe Vera Gel dricker man 0,5 dl dagligen (ej i samband med kaffe) och effekterna brukar komma efter bara några dagar. Det finns personer som blivit av med psoriasis, eksem, finnar, hudproblem, migrän, mycket mer energi mm... 

Aloe Vera gelly varje dag - till allt bokstavligen! Den är jättebra mot torr hud, som ansiktsserum, mot solbränna, kliande insektsbett mm eftersom Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande.

Till ansiktet använder jag också Aloe Vera gelly som serum och blandar ut den tillsammans med Aloe Propolis creme. Detta är en fet kräm som passar min torra hy. Jag blandar ut den med Aloe Vera gelly, en utmärkt kombination som dagkräm och serum. Jag väljer hur mycket jag blandar ut utifrån torrheten i min hy. Denna är även jättebra som fotkräm & handkräm.

Kosttillskott som jag använder är: Forever Arctic Sea som innehåller Omega 3 tabletter, Forever Daily som är multivitaminer med dagsbehovet av en mängd olika vitaminer och mineraler. Mot min reumatism tar jag Forever Move

Till huden använder jag Aloe Vera gelly, Aloe Heat lotion, Aloe Lip (för läpparna) samt Aloe propolis Creme. Det är det som är bra, produkterna har så många olika användningsområden!

För mer information om varje produkt eller om någon annan enskild produkt som du undrar över är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig.