Vill du så kan även du börja jobba med mig och forever

Jag jobbar tillsammans med ett team av hälsocoacher. Om du är intresserad av hälsa, eller kanske en extra inkomst så är du varmt välkommen att kontakta mig. 

Varför väljer jag Forevers produkter?

Jag använder Forevers produkter för att de verkligen håller vad de lovar. Det finns många olika produkter inom hälsa och hudvård idag som har många bra och naturliga ingredienser, men de har ofta blivit behandlade på olika sätt på vägen så att de därför inte längre ger samma effekt. 

Från det att jag började använda produkter ifrån Forever så har jag blivit bättre i min reumatism, fått mycket finare hy och mitt mående har blivit bättre överlag. 

Jag rekommenderar verkligen dig att testa någon eller några produkter för att själv förstå kvaliteten och skillnaden.

Vilka är Forever Living?

Forever Living products är världens största tillverkare, odlare och distributör av Aloe Vera produkter och äger sina egna Aloe Vera odlingar. Dessa finns i USA, New Mexico och Dominikanska Republiken. Forever har funnits i över 40 år och är ett stabilt och tryggt företag. Forever har verksamhet i över 160 olika länder.


Vad innebär det att jobba med Forever?

Vi är ett härligt gäng kollegor som jobbar gemensamt i ett team där vi fokuserar på hälsa, hudvård, online coaching, produktförsäljning m.m. 

Vi når ut till våra kunder och klienter via social media, men även genom mässor, marknader, events och föreläsningar. 

När du jobbar med oss så kan du välja det arbetssätt som passar dig. Många tycker om att jobba helt online medan andra tycker om den mer personliga kontakten med människor. 

Den här typen av verksamhet passar både unga och äldre. Skillnaden brukar vara vilken målgrupp man vänder sig till i sitt arbete. 

Det är viktigt att känna att man har kollegor, så därför har vi gemensamma teamträffar, både online och där vi träffas personligen emellanåt. Då utbyter vi idéer, ger varandra inspiration och hjälps åt att utbilda varandra inom olika områden. 

Många olika möjligheter

När du jobbar med oss så kan du skapa en verksamhet utifrån vad som är viktigt för dig. Med oss kan du få:

  • En extrainkomst som sätter guldkant på tillvaron
  • Arbeta med hälsa och hudvård
  • Driva din egen verksamhet - men ändå jobba med kollegor
  • Skapa en verksamhet som i förlängningen ger dig mer fritid än du kanske har nu
  • En heltidsinkomst
  • En verksamhet som dina barn automatiskt får ärva
  • Styra din egen tid
  • Jobba online eller "off line" (med personliga möten)
  • Personlig utveckling
  • Och mycket mer....

Heltid eller deltid?

Hos oss kan du även välja den tid du vill investera i din verksamhet. Du kan välja att jobba endast några timmar i veckan eller göra detta till ditt heltidsjobb. Det går utmärkt att bygga upp din verksamhet vid sidan av ditt nuvarande jobb/studier och sedan successivt expandera. Det finns inga krav på dig hur mycket eller lite du behöver jobba, utan du lägger själv upp och planerar din tid. 

Vi utbildar dig

När du jobbar med oss så får du ta del av utbildningar som lär dig allt du behöver veta om hur vi jobbar, om de produkter vi säljer, hur vi jobbar med kunder/klienter och hur du arbetar med och bygger upp ett eget team, om du skulle önska göra det. 

Du får lära dig hur du marknadsför dig online, hur du jobbar med social media och du får utbildning inom hälsa och hudvård samt inom våra fitnessprogram: Forever C9 och Forever F15. 

Har du ett stort intresse för hälsa så finns det möjlighet för dig att dyka på djupet inom detta område och lära dig om allt ifrån näring till kalorier, enzymer, fasta, kost, kosttillskott och mycket mer. Du har även möjlighet att lära dig mycket inom hudvård. 

Du får en egen handledare

Direkt när du börjar så tilldelas du en egen handledare som blir din coach och mentor när du arbetar med oss i vårt team som finns där för dig och hjälper dig på vägen under dina utbildningar men även efteråt när du startar upp och jobbar med din verksamhet.

Vill du veta mer?

Om du känner att det här skulle kunna vara något för dig, eller om du bara är nyfiken och vill ta reda på mer fakta, så hör av dig till oss. Vi bokar då tillsammans med dig in ett personligt möte där du får mer information och svar på dina frågor. 

Kontakta oss på:

Email: foreverlivinghxk@gmail.com

Tel: 072-214 52 05


Vilka är Forever Living?

Forever Living products är världens största tillverkare, odlare och distributör av Aloe Vera produkter och äger sina egna Aloe Vera odlingar. Dessa finns i USA, New Mexico och Dominikanska Republiken. Forever har funnits i över 40 år och är ett stabilt och tryggt företag. Forever har verksamhet i över 160 olika länder.