Forever by Hanna

Jag heter Hanna Karlsson och är återförsäljare för Forever Living Products. Kul att just du hittat hit till min webbshop. Här kan du beställa Aloe Vera produkter, kosttillskott, hudvård, anti-aging produkter, viktminskningsprogram med mera online.

Du kan beställa direkt genom att klicka på ”Produkter” uppe i menyn och sedan lägga till de produkter du vill ha. Om du skapar ett kundkonto får du även tillgång till olika kundförmåner och särskilda bonusprogram.

Du skapar kontot genom att klicka på "Logga in" och sedan på "Skapa konto”.


Jag jobbar tillsammans med ett team av hälsocoacher och vi expanderar just nu detta team så om du, precis som mig är intresserad av hälsa, eller kanske en extra inkomst så är du välkommen att läsa mer under fliken "Jobba med mig" som du hittar längst upp på sidan. 

Det går snabbt att komma igång och det behövs inga förkunskaper. Tveka inte på att höra av dig!


Varför väljer jag Forevers produkter?

Jag använder Forevers produkter för att de verkligen håller vad de lovar. Det finns många olika produkter inom hälsa och hudvård idag som har många bra och naturliga ingredienser, men de har ofta blivit behandlade på olika sätt på vägen så att de därför inte längre ger samma effekt. 

Från det att jag började använda produkter ifrån Forever så har jag blivit bättre i min reumatism, fått mycket finare hy och mitt mående har blivit bättre överlag. Jag rekommenderar verkligen dig att testa någon eller några produkter för att själv förstå kvaliteten och skillnaden.


Vilka är Forever Living?

Forever Living products är världens största tillverkare, odlare och distributör av Aloe Vera produkter och äger sina egna Aloe Vera odlingar. Dessa finns i USA, New Mexico och Dominikanska Republiken. Forever har funnits i över 40 år och är ett stabilt och tryggt företag. Forever har verksamhet i över 160 olika länder.

Mina favoriter

Forever har ett väldigt stort sortiment av produkter, så här nämner jag bara några få av mina favoriter.

Aloe Vera gelly varje dag - till allt bokstavligen! Den är jättebra mot torr hud, som ansiktsserum, mot solbränna, kliande insektsbett mm eftersom Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande.

Till ansiktet använder jag också Aloe Vera gelly som serum och blandar ut den tillsammans med Aloe Propolis creme. Detta är en fet kräm som passar min torra hy. 

Jag blandar ut den med Aloe Vera gelly, en utmärkt kombination som dagkräm och serum. Jag väljer hur mycket jag blandar ut utifrån torrheten i min hy. Denna är även jättebra som fotkräm & handkräm.

Kosttillskotten jag använder är: Forever Arctic Sea som innehåller Omega 3 tabletter, Forever Daily som är multivitaminer med dagsbehovet av en mängd olika vitaminer och mineraler. 

Mot min reumatism tar jag Forever Move som gjort stor skillnad för mina leder, likaså Forever Marine Collagen som är en av våra bästsäljare. 

Till huden använder jag Aloe Vera gelly, Aloe Heat lotion, Aloe Lip (för läpparna) samt Aloe propolis Creme. Det är det som är bra, produkterna har så många olika användningsområden!

För mer information om varje produkt eller om någon annan enskild produkt som du undrar över är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig.